Probleme Sindicat.
Buna ziua. De curând, am înființat in cadrul societății un nou sindicat. Toți angajații au făcut cerere de retragere din vechiul sindicat și adeziune de intrare in noul sindicat. Problema este ca vechiul sindicat, nu vrea sa scoată acești oameni iar când incerc sa iau legătura cu ei, îmi spun ca ei nu recunosc acele cereri de retragere. Am depus la serviciul financiar lista cu membrii care s-au retras și pe care am înregistrat-o la vechiul sindicat și cu toate astea, ei tot nu recunosc și duc o cearta zilnică. Va rog mult, ma puteți ajuta in aceasta situație? Conform legii, ei trebuie sa scoată membrii imediat. Dar se împotrivesc. Cum ma sfătuiți sa procedez? Mi-au cerut voalat sa le mai fac niște adrese și nu înțeleg la ce se referă.
Va multumesc anticipat.
Multumesc ptr răspuns. Exact asta le-am spus și eu. Dar se pare ca ei nu țin cont de lege. Plus de alta, astăzi au început sa meargă la anumiți membri ai sindicatului meu, spunând ca dacă se înscrie la sindicatul lui, o sa le dea și lor bonuri cadou. Ma gândeam ca dacă au făcut o astfel de afirmație, aceasta nu este trafic de influența!?
Membrii de sindicat
mancipri
In urma unor revendicari adresate in scris conducerii unitatii de catre sindicat, cred ca in urma unor amenintari, conducerea sindicatului a primit o serie de ... (vezi toată discuția)