avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua. In februarie 2019 mi-a murit sotul. Acesta ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua. In februarie 2019 mi-a murit sotul. Acesta avea pe ...

Credit asigurat-refuz de plata.
Buna ziua. In februarie 2019 mi-a murit sotul. Acesta avea pe numele lui un credit de nevoi personale si un descoperit de cont, ambele asigurate la Bcr asigurari de viata. Dupa decesul sotului, am anuntat banca, am dus actele care mi-au fost cerute si am completat cererile pt asigurator. Astazi, dupa aproape 2 ani, mi se spune ca dosarele de asigurare sunt in stand-by, deoarece nu pot fi incheiate intrucat lipseste copia fisei medicale de la medicul de familie al sotului meu. Am mers personal la medicul de familie al sotului meu, care refuza categoric sa dea vreo copie a fisei medicale a sotului, desi sotul meu nu era un bolnav cronic, nu era in tratament cu nimic, bazandu-se pe Legea 46/2003,legea drepturilor pacientului, care la art 21 stipuleaza:,, toate informatiile privind starea pacientului, rezultatele investigatiilor, diagnosticul, prognosticul, tratamentul, datele personale, sunt confidentiale chiar si dupa decesul acestuia".
Asiguratorul vrea sa se asigure ca nu a avut o boala cronica nedeclarata, medicul de familie nu vrea sa imi dea copie de pe fisa medicala! Ce ma sfatuiti sa fac in situatia aceasta?
Ultima modificare: Marți, 29 Decembrie 2020
Irina. Popescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:27, 29 Decembrie 2020
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/cautare?q=a...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare copie fisa medic familie ContSters68307 ContSters68307 Buna ziua, Am solicitat medicului de familie a fiului meu minor o copie dupa fisa lui medicala (avem asigurare privata de sanatate si asteptam acordul de ... (vezi toată discuția)
Dosar medical - legea pacientului. marysimo marysimo Doresc să obțin o copie a întregului dosar medical al copiilor mei minori de la un spital la care am fost internați. Pe adresă la ce lege să fac referire ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a avea foaia de observatie a unui pacient decedat roxaP roxaP Mi se pare absurd articolul 21 din legea 46/2003 care spune ca: [i]Art. 21 Toate informatiile privind starea pacientului, rezultatele investigatiilor, ... (vezi toată discuția)