avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, in urma cu un an am facut plangere la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, in urma cu un an am facut plangere la politie pt violenta ...

Buna ziua, in urma cu un an am facut plangere la politie pt violenta domestica. Costa ceva sa iti retragi plângerea penala? Momentan nu a ajuns in instanta. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 22:53, 29 Decembrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vă costă nimic să retrageți plângerea, eventual doar să vi se stabilească cheltuieli efectuate în urmărirea penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot retrage o plângere si a se ridică un ordin de restricție? AurashAne AurashAne Unde ma pot adresa pt a retrage plângerea facuta soțului meu pt violență domestică și totodată as dori sa anulez si un ordin de restricție pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Retragerea plângerii pentru violenta și distrugerea bunurilor CatalinaFil CatalinaFil Buna ziua, La începutul lunii iunie a acestui an am depus plângere la poliție împotriva fostului soț (am divorțat acum 2 ani, ulterior ne am împăcat ... (vezi toată discuția)
Stiu ca mai nou, plangerile pt violenta domestica nu se mai pot ... andreeabrd28 andreeabrd28 Stiu ca mai nou, plangerile pt violenta domestica nu se mai pot retrage, dar totusi exista vreo posibiltate sa se mai poata? Am nevoie de un raspuns scurt si ... (vezi toată discuția)