avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... dreptul femeilor gravide fara loc de munca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

dreptul femeilor gravide fara loc de munca

va rog sa ma andrumati si pe mine an legatura cum pot beneficia de gratuitate la spital an cazul an care nu am un loc de munca multumesc anticipat,si unde,cui trebuie sa ma adresez,macar sa ma scuteasca de plata cheltuielilor analizelor din spital.............:((:((:((








Cel mai recent răspuns: ContSters54221 , utilizator 17:13, 29 Decembrie 2009
Din pacate doar interventiile de la upu( urgente) sint gratuite!
Poate aveti calitatea de coasigurat ( este asigurat un membru al familiei care va are in intretinere-sotul!) si aveti aceleasi dreptul ca asiguratul!
Adresati-va medicului de familie care stie cel mai bine cum va poate ajuta! Trebuie sa aveti un medic de familie chiar daca nu aveti un loc de munca!
Daca ajungeti in spital si nu aveti adeverinta de asigurat sau coasigurat, atunci o sa va puna sa platiti spitalizarea sau asigurarea retroactiv o anumita perioada de timp!
Vedeti ca exista din cite stiu si spitale care trateaza si persoanele nevoiase si in suferinta, fara posibilitati materiale!( cred ca pe linga patriarhie exista unul , deci adresati-va parintelui din parohia dvs!)
Mult noroc si sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiari asigurare medicala pfapfa pfapfa Buna ziua, Am un caz in familie: o persoana a suferit un accident si necesita operatie cu spitalizare. Persoana respectiva nu este asigurata medical, ... (vezi toată discuția)
In ce conditii financiare poate fi spitalizata o persoana neasigurata Micavas Micavas In ce conditii financiare poate fi spitalizata o persoana neasigurata casatorita cu un asigurat? Conform administratiei spitalului Municipal Bucuresti, un ... (vezi toată discuția)
Femei insarcinate vladadrian29 vladadrian29 sotia mea este insarcinata si nu realizeaza venituri,ultima data a luat somaj pana in aprilie anul acesta,acum se afla la spital si ii cere adeverinta de ... (vezi toată discuția)