avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Atitudine avocat...Buna ziua este vorba despre un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Atitudine avocat...Buna ziua este vorba despre un avocat care nu a dorit pe camera ...

Buna ziua este vorba despre un avocat care nu a dorit pe camera preliminara sa faca contestatie la rechizitoriu mintindu -ma ca o sa faca si nu sa prezentat la audierea martorilor.Unde ma pot adresa ptr atitudinea acestui avocat???
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:15, 30 Decembrie 2020
Pentru ca avocatul sa faca contestatie trebuie sa fie plătit.
Multi nu isi permit sa aiba avocat angajat pe întreaga durata a unui proces iar altii nu doresc sa plătească contestatia.
Sunt si avocati care lucreza pe plata pentru fiecare termen separat si majoritatea nu fac fata la asemenea plati daca e vorba de vreo 20-30 de termene de judecată.
Altii iau toate căile procesuale pentru o suma de bani platita anticipat.

Ce obligații aveau avocatul si clientul in contract?

Avocatii respecta contractele din cate stiu eu.
Clienții nu respecta termenele de plata și vor gratis si chiar daca sunt milionari in euro vor reduceri substanțiale.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul are datoria de a citi hotărârea judecătorească după ce este dată? Gloria S Gloria S Buna ziua, Dupa ultima infatisare la tribunal in cadrul unui proces, hotarea a ramas in pronuntare. Seara, solutia a fost postata, pe scurt, pe portalul ... (vezi toată discuția)
Martor în proces pentru dare de mită daniel_ionut2006 daniel_ionut2006 Buna seara! Ma poate lamuri va rog frumos cineva cu o situatie in care ma aflu? Mai exact,acum doi ani am fost nevoit sa fac un denunt impotriva unei persoane ... (vezi toată discuția)
Cai de atac solutie parchet nlilianne11 nlilianne11 Buna ziua, Am urmatoarea problema: nu am reusit sa ma lamuresc privind caile de atac ale unei solutii date de parchet intr-o cauza penala in care sunt parte ... (vezi toată discuția)