avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor dosar penal

Buna seara.
Atunci cand esti numit ca martor intr-un dosar penal, figureaza numele tau in respectivul dosar?

Merci
Sunteti martor care a văzut ceva sau martor care a făcut ceva?
Mai nou si cei care au comis o fapta penala sunt numiți martori la inceput si au obligația de a declara daca nu au avocat angajat.
Ultima modificare: Joi, 31 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Sunteti martor care a văzut ceva sau martor care a făcut ceva?
Mai nou si cei care au comis o fapta penala sunt numiți martori la inceput si au obligația de a declara daca nu au avocat angajat.

Gen martorul care a vazut ceva, la asta se refera.
Da apare, declaratia pe care o dati este in dosar, o sa apara si in rechizitoriu ca sa fiti citat in situatia in care se ajunge instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultraj contra bunelor moravuri dani2123 dani2123 Buna ziua Am si eu o problema in urma cu cateva zile intr-un campus din bucuresti stateam jos pe iarba si au venit doi agenti de paza care au spus ca au ... (vezi toată discuția)
Furt calificat paguba mica, recuperata ContSters156394 ContSters156394 Acum un an si jumatate am sustras cateva obiecte, in valoare de aproximativ 25 lei. dintr-un hypermarket. Am fost oprit de paznici, s-a dat o declaratie ca ... (vezi toată discuția)
Citarea inculpatului dupa rezolutia neiceperea urmaririi penale deucu consulting deucu consulting speta este urmatoarea:x dupa ce a fost anchetat de catre politie,ascultat de parchet primeste prin posta rezolutia parchetului accea de neincepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)