avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua.As avea nevoie de un sfat ,cui ar trebui sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua.As avea nevoie de un sfat ,cui ar trebui sa ma adresez?Vecinii ...

Buna ziua.As avea nevoie de un sfat ,cui ar trebui sa ma adresez?Vecinii de deasupra mea își atârna hainele pana in fata balconului meu acoperindu-mi toată luminozitatea!!Nu avem asociație de locatari !!
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 10:38, 5 Ianuarie 2021
Adresati-va bunului simt al vecinilor dvs.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am patit-o si eu!! Aveau un covor care-mi acoperea tot balconul. Am facut poza si l-am dat jos.M-au dat in judecata dar au pierdut...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini cu probleme eryurek eryurek Buna ziua, Vreau sa va impartasesc problema mea si in acelasi timp va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. Locuiesc intr-un apartament la etajul 2 de 3 ... (vezi toată discuția)
Acoperis la locul de parcare bozzont bozzont Locuiesc in mun. Piatra-Neam intr-un cartier unde se gaseste foarte greu loc de parcare. Am gasit un loc de parcare doar ca este foarte aproape de bloc, chiar ... (vezi toată discuția)
Cine verifica asociatiile de proprietari? andreeaene andreeaene buna ziua, am o problema cu asociatia de proprietari si am sesizat primaria. dar am primit raspuns ca cei de la primarie nu mediaza in cazurile ... (vezi toată discuția)