avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hotararea data de tribunal, cu precizarea a fi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hotararea data de tribunal, cu precizarea a fi definitiva, poate ...

Hotararea data de tribunal, cu precizarea a fi definitiva, poate fi atacata la Curtea de Apel invocandu-se o alta abordare (incadrare) a aceleiasi cauze, evident sub indrumarea unui alt avocat ?
Cel mai recent răspuns: Marilena N , utilizator 10:31, 2 Ianuarie 2021
Avocații nu.pot sa inventeze alte cai de atac în afara celor prevazute de lege.Puteti ss solicitați unui alt av o a doua opinie despre speta dvs dar in general șansele sunt infime în căile extraordinare de atac.
Multumesc pentru raspuns.
Daca sansele, la modul general, sunt infime in caile extraordinare de atac, de ce oare mai exista ? Mii de scuze, probabil intrebarea mea nu are raspuns.
Este obligatoriu sa schimbi avocatul ? De ce ? Ar putea fi legat de faptul ca abordarea cazului a fost gresita anterior ?
O seara minunata si un an nou cu bucurii si sanatate.

Puteti apela ( cu ce avocat doriti) la caile extraordinare de atac numai daca sunt indeplinite conditiile prevazute de lege.
[ link extern ]
Ca nu sunteti multumita de cum a abordat avocatul cazul, nu e un motiv.

Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Ianuarie 2021
gi-jane2, moderator
Daca ati avut Tribunalul ca instanta de fond, sentinta poate fi apelata. Despre ce hotarare este vorba, incercati sa detaliati.
Multumesc pentru raspuns.
Un nou an cu sanatate si bucurii !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare - definitiva lyly64 lyly64 Sentinta civila definitiva a instantei de apel, poate fi atacata prin contestatie in anulare sau recurs, as vrea sa o atac prin recurs, se poate? (vezi toată discuția)
Buna ziua am facut apel la o amenda mai am dreptul la alta cale ... cotogigi cotogigi Buna ziua am facut apel la o amenda mai am dreptul la alta cale de atac in cat timp (vezi toată discuția)
Mai poate fi atacată o decizie a curții de apel într-un proces civil (divorț cu custodie)? Craescu Costel Craescu Costel In pronunțarea dosarului de divorț ni sa dat custodia comună. La apelul făcut de ea, fără să fiu lăsat să pun probe i să dat custodia exclusivă. ... (vezi toată discuția)