avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... hotarare - definitiva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

hotarare - definitiva

Sentinta civila definitiva a instantei de apel, poate fi atacata prin contestatie in anulare sau recurs, as vrea sa o atac prin recurs, se poate?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 17:10, 19 Februarie 2019
Da, poate fi atacată numai cu contestatie in anulare si/ revizuire, dar numai in conditiile expres prevazute de Codul de procedura civila.
In general astfel de cai extraordinare de atac au sanse infime.
Motivele pentru exercitarea căilor de atac extraordinare sunt expres și limitativ prevăzute de lege și, cum a învederat colegul, șansele sunt infime și-s indisolubil legate de chestiuni procedurale în principiu.
Dar mergeți la un avocat cu înscrisurile pentru a vi se stabili in concreto sansele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta in anulare edelweis08 edelweis08 Sunt reprezentantul unor salariati, care au castigat acordarea unui spor de 25 % conform legii 46/2008. In procesul la Curtea de Apel, recursul MAPDR a fost ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva Ramona1982 Ramona1982 daca s-a dat o hotarare definitiva exista vreo cale ordinare sau extraordinara de atac? am vazut ca sentinta nu e prevazuta cu apel sau recurs, ce e de facut? (vezi toată discuția)
Instanþa a rãmas în pronunþare deºi am solicitat termen pentru imposibilitate de prezentare catalin2012 catalin2012 Buna ziua. In 26.09.2013 am avut a doua infatisare la recurs (la primul termen din 13.06.2013 am cerut amanare pentru lipsa aparare). Din cauza serviciului nu ... (vezi toată discuția)