avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna, Am sa incep prin a va prezenta speta pe scurt: ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna, Am sa incep prin a va prezenta speta pe scurt: In anul ...

Buna,
Am sa incep prin a va prezenta speta pe scurt: In anul 1997 tatal meu a infiintat o firma pe care a vandut-o inainte de 2000. Pe data de 28.12.2000 s-a semnat un contract de munca in numele tatalui meu, dar semnatura angajatorului de pe acest contract nu este a tatalui meu. Astazi a primit o hotarare de instanta cum ca societatea ar trebui sa depuna o intampinare privind (Materia: Asigurari sociale). Aceasta firma a fost data in judecata de unul din angajati printr-o cerere catre instanta de judecata in care se solicita: "dispunerea obligarii la eliberarea cartii de munca, fiindum-i(stiu ca e scris gresit, dar asa a scris avocatul) necesara pentru calculul vechimii in munca si pensionarii".
Acum vine intrebarea mea: firma a fost vanduta, pe contract este un alt nume, ba chiar firma are un alt proprietar si un alt sediu social, de altfel firma a fost radiata in 2006.
Ce este de facut, tata nu mai are nici un fel de act care are legatura cu acea firma, nu inteleg de ce avocatul a trimis aceasta cerere la vechiul sediu al firmei si catre vechiul administrator.
Presupun ca nu s-au platit contributiile catre casa de asigurari, salariul care este scris pe contract este de 1.000.000lei vechi si contractul este semnat (dar aceea nu este semnatura tatalui meu, chiar daca este in numele lui) pe o perioada nedeterminata.
Ce este de facut? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Competenta teritoriala nicole28C nicole28C este competent tribunalul bucuresti pentru un litigiu intre un fost angajat care facea distributie pe bucuresti?Mentionez ca firma isi are sediul in alba iulia ... (vezi toată discuția)
Demisie intocmita si semnata in fals plus decizie semnata in fals ContSters99540 ContSters99540 in timpul unui proces de derepturi banesti, firma parata, prezinta drept probe, o demisie intocmita si semnata in numele meu dar si o decizie de incetare a ... (vezi toată discuția)
Inselata de un agent [editat] Cristea_Maria Cristea_Maria Mama mea este client [editat] de multi ani,acum 2 luni a fost sunata de un agent [editat] cum ca fiind client vechii poate beneficia de un modem pentru ... (vezi toată discuția)