avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce despăgubiri sau daune poate solicita și obține ...
Discuție deschisă în Executare silită

Ce despăgubiri sau daune poate solicita și obține debitorul ...

Ce despăgubiri sau daune poate solicita și obține debitorul ( și care este natura lor) in cazul admiterii contestației la executarea silită?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:57, 7 Ianuarie 2021
Imi pare rau ! Nu te priocepi deloc la Drept ...In fine , as putea sa iti explic ...problema poate parea destul de complicata , insa nu este chiar asa..Faptul ca sunt primul de care auzi ca cere asa-ceva , imi demonstreaza cat de vulnerabili sunt oamenii muncii (...) in fata escrocilor de tot felul care abunda pe piata romaneasca ... Trebuie sa iti cunosti drepturile ...nu ai mai fi platit 1o ani !!! O zi bun
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai daca te pricepi TU, de ce sa mai pierdem timpul oamenilor de bine de pe forum? Inseamna ca stii deja ce ai de facut si totul este in regula.

Revenind: prescriptia nu se invoca din oficiu (merg pe exemplul prescriptiei pentru ca este cel mai des intalnit motiv de contestatie) si astfel nicio instanta nu va acorda daune; este dreptul creditorului sa solicite executarea silita si este dreptul debitorului sa conteste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cpntestatie la executare (art.399 al.1) sau actiune in constatare (art.111 cpc) ? ContSters40598 ContSters40598 In cazul in care impotriva debitorului nu s-a pornit executarea silita mai bine de 5 ani de cand titlul executoriu putea fi pus in executare , ce cale are ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul admiterii unei contestatii la executare silita, ... Dănuț-Adrian Dănuț-Adrian Buna ziua, In cazul admiterii unei contestatii la executare silita, cheltuielile de executare intra in categoria cheltuielilor de judecata ? Cu alte cuvinte, ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare ? Gabriela PĂDURARIU Gabriela PĂDURARIU Avem o executare silita inceputa in anul 2003 - titlul este obtinut in april.2002, investirea cu formula ex.in ian.2003 - . Dupa luptele seculare ale ... (vezi toată discuția)