Buna ziua , un încheiat cu beneficiarul X un contract de antrepriza , lucrearea a fost subcontractată la firma Y SRL. Problema este următoarea , la finalul lucrării i-am făcut plata Cash la firma Y și am specificat pe receptia lucrării (procesul verbal de predare primire ) cum ca s a finalizat lucrearea , ca a primit prețul cerut și cum ca urmează sa trimită factura și chitanța pe adresa de mail a mea .
De 5zile nu mai raspunde la telefon și nu cred ca o sa mai primesc factura și chitanța pt banii dati . Ce pot sa fac ?
Am receptia semănată și scrie ca a primit toti banii Cash și urmează sa trimită factura și chitanța , dar nu mai raspunde la telefon . Ma poate da in judecată cum ca nu i-am plătit ?Va mulțumesc pt fiecare sfat .
Da, se poate intampla orice. Mentiunile de pe PV sunt scrise cu mana lui sau cu mana dvs?
Oricum, suma e mica daca ati platit cash, ca altfel ar fi trebuit sa faceti plata prin banca.
Ati procedat prost asta este clar, insa in cazul unui litigiu aveti sanse sa nu fiti pus la plata.
Aveti si varianta sa il notificati pentru chitanta si factura prin executor si apoi sa il actionati dvs in instanta.
In concluzie, acum ati capatat experienta, pentru cum sa nu procedati! Asta e un lucru bun.
Va multumesc , procesul verbal a fost redactat in world (pe calculator ) si a fost semnat de amandoi .Asa m-am gandit si eu sa ii trimit o notifica cu semnatura de primire si daca nu imi trimite facturile si chintantele am sa il dau in judecata ,