avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De-a lungul gardului meu există o teava aerieana de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De-a lungul gardului meu există o teava aerieana de gaz, cea ...

De-a lungul gardului meu există o teava aerieana de gaz, cea ce imi blochează accesul în curte cu masina. Singura solutie pertinentă din punctul meu de vedere este îngropate acesteia. Știți cumva care sunt modalitățile de efectuare a acestei operațiuni? Mentionez ca in curtea mea se află si un regulator de gaz care ma încurce si acela.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:38, 3 Ianuarie 2021
tevile de gaz nu se ingroapa, deci va trebui sa gasiti alta solutie.
Luati legatura cu o firma de proiectare autorizata pentru gaze si cu firma de distributie gaze pentru intocmirea unui proiect de modificare a conductei si reamplasare regulator de gaze astfel incat sa nu va mai blocheze accesul in curte. La fata locului, proiectantul se va orienta pentru solutia tehnica, probabil suprainaltare conducta la traversare. Regulatorul se va putea amplasa si acesta pentru a nu bloca accesul.
Lucrarile se efectueaza de catre firma de distributie gaze.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Ianuarie 2021
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca
Teava de care vorbeam este magistrala de 3 toli. Inainte de gardul meu este ingropata, dupa poarta este ingropata din nou, doar de-a lungul curtii mele, in jur de 12m liniari este la vreo 15 cm deasupra solului. Oare cheltuielile de modificare le suport eu si daca da, cam la ce suma se ridica o asemenea lucrare.
Pentru costuri luati legatura cu firma de distributie gaz daca este vorba de magistrala si va blocheaza intrarea pe proprietate.
Cand s-a tras conducta, scoaterea acesteia din pamant s-a facut tocmai pentru a nu bloca intrarea dvs. pe proprietate. La momentul executiei lucrarii, proprietar fiind trebuia sa aveti un cuvant de spus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am autorizație de demolare dar e.on nu-mi permite să renunț la conducta de gaz de care nu mai am nevoie. cum pot rezolva situația? Dan Subtire Dan Subtire Pe peretele lateral al unui imobil pe care l-am achizitionat in urma cu doi ani,se afla amplasata o conducta de gaz.Aceasta conducta s-a construit pe ... (vezi toată discuția)
Acces pe proprietate blocat de magistrala gaz Aequitas Aequitas Buna ziua! Ma adresez dumneavoastra cu scopul de a afla raspunsul la o intrebare care ma macina de mult timp. Am cumparat o casa aflata la strada principala ... (vezi toată discuția)
Racordare la teava de gaz a vecinului membru_anonim membru_anonim Vecinul de la parter, proprietarul conductei de gaz cred ca are ceva personal cu mine de cand m-am mutat in acest bloc. Initial nu a dorit sa accepte ... (vezi toată discuția)