drmon a scris:
..., dar a fi numit tutore sa îl îngrijești din salariul tău și sa i oferi o locuință!!! Pai în atribuțiile de serviciu nu e scris asa ceva!!! Și nici acum 16 ani când m am angajat nu era prevazut!
Treaba asta cu "
locuinta si cu ingrijitul din salariu" de unde ati luat-o? Vi s-au cerut dvs bani din salariu pt asa ceva?
(mi se pare imposibil ca o persoana care lucreaza in sistemul de protectie sa afirme asa ceva)
Sincer, dvs sunteti persoana in cauza sau scrieti aici pentru o cunostinta?
..., Plus ca, administrarea bunurilor unui interzis judecătoresc, se face de către tutore, de ce sa fiu eu trasa la răspundere pentru orice neregula întâmplat? Doar ca am avut ghinionul sa lucrez la autoritatea tutelara????
Nu veti fi trasa la raspundere mai mult decat oricare alta persoana din campul muncii,
si in alta ordine de idei, din cate cunoastem, in Romania munca fortata este interzisa.
Legea în sine e făcută prost.
Atunci cand a aparut, in 2007, legea era mai buna decat nimic.
A fost conditie pentru aderare si s-a mers pe repede inainte, prost dar s-a facut,
si asa proasta cum a fost, totusi a fost un inceput ...cat de cat bun.
Dar astazi, da, este invechita legea, nu se asigura o protectie asa cum s-a dorit sa fie.
Prapaditii, sunt in continuare abuzati si lasati la mila Domnului. Trebuie intervenit legislativ.
P.S. Doamna, interzisul ala fara locuinta, de care va temeti dvs atat de mult, va fi institutionalizat si isi va gasi sfarsitul intr-un stabiliment asa zis de profil. Pe dvs nu vă va deranja nimeni, nici nu veti sti ca exista acolo si ca dvs sunteti tutorele lui. Nu se va schimba nimic, dar absolut nimic, din ceea ce s-a pertecut in ultimii 16 ani, la care faceti referire.
Asa ca, have fun si let s party, inca odata La multi ani !!