avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - restituire garantie Buna ziua, in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - restituire garantie Buna ziua, in cazul unei ...

Executare silita - restituire garantie

Buna ziua, in cazul unei licitatii imobiliare (un apartament executat silit) ce se afla la al doilea termen, daca se prezinta un singur cumparator ce a platit cautiunea de 10% si ofera mai putin decat pretul de vanzare (sa zicem 80% din pret), isi poate recupera garantia in cazul in care el poate oferi numai 80%, nu 100%, atat cat ar fi trebuit sa ofere pentru a cumpara imobilul daca se prezinta un singur cumparator? poate sa recupereze acea garantie de 10% si sa vina la al treilea termen, cand suma va fi mai mica?

Alte discuții în legătură

Executare silita zumy zumy Vreau sa ma prezint la o licitatie pentru cumpararea unui apartament executat silit. Trebuie sa depun o garantie de 10% din pretul de vanzare. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Adjudecare sau nu? Ofof Ofof Am participat de curand la o licitatie ce avea ca obiect un apartament si care era la al doilea termen respectiv pornea de la pretul de 75% din valoarea de ... (vezi toată discuția)
Imprumut cu garantie imobiliara ZETU1984 ZETU1984 Buna ziua, Am dat cu imprumut suma de X ron unei persoane. Persoana \"garanteaza restituirea acestui imprumut cu terenul Y\". Eu discutasem cu persoana ca ... (vezi toată discuția)