avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna seara, Am rugămintea sa ma lamuriti în ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna seara, Am rugămintea sa ma lamuriti în următoarea situație:în ...

Buna seara,
Am rugămintea sa ma lamuriti în următoarea situație:în momentul de față, lucrez ca functionar public în cadrul unei Case Județene de Pensii având funcția de inspector asistent-,angajata cu studii superioare, profil economic..M-ar interesa dacă ar fi posibil un transfer pe aceeași funcție ,însă din cadrul Tribunalului sau a Judecătoriei de pe raza municipiului unde locuiesc.
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: andreea_and87 , utilizator 15:47, 6 Ianuarie 2021
Buna seara!Nu ma poate ajuta nimeni cu un răspuns?
Buna! De inspector asistent nu am auzit la judecatorie/tribunal.
Iar, ocupare de functie prin transfer da, dar nu de la casa de pensii.
Dar, ce-i greu sa mergeti pana la poarta si sa depuneti o cerere?!
Mulțumesc frumos !
Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2021
andreea_and87, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare Videodek Videodek as vrea sa stiu daca un asistent medical incadrat la inspectia sanitara din cadrul dsp vaslui in categoria functionari publici ca asistent inspector poate fi ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionar public bucsa carmem bucsa carmem sunt angajata in cadrul unei primarii de comuna ca functionar public din anul 2003 luna martie avand functa de referent iar din anul 2007 luna oct am functia ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii salarizare functionari publici ionescucora34 ionescucora34 Sunt salariata in cadrul acestei institutii de stat de 8 ani(4ani pe studii medii si 4ani pe studii superioare)ca personal contractual in functie de inspector ... (vezi toată discuția)