avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In acest moment am permisul auto suspendat 90 zile si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In acest moment am permisul auto suspendat 90 zile si circul ...

In acest moment am permisul auto suspendat 90 zile si circul cu acea dovada de 15 zile. Cum dobandesc permisul daca nu vreau sa beneficiez de acea reducere a suspendarii la 30 zile prin promovarea examenului?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:15, 3 Ianuarie 2021
Nu-l aveți încă suspendat. Suspendarea începe după cele 15 zile. Dacă nu sunteți obligat sa susțineți examenul 13/15 (dacă ați fost sancționat pentru conducere sub influenta alcoolului) va puteți recupera permisul de la autoritatea care l-a emis după cele 90 de zile.

Multumesc f mult.
Permisul va fi suspendat pt radar 101 km /h in localitate cu limitare de viteza la 50km/h).
In acest sens trebuie facuta o cerere la autoritatea care a emis permisul si anexate si alte documente?
Nu. Trebuie să vă ridicați permisul după expirarea celor 90 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasire viteza legala pe drum cu restrictie cu 61km/h retinere permis 90 zile? maarkyM maarkyM Buna ziua,azi am depasit,fara intentie,nici nu stiu cu cat...masina de radar neinscriptionata venea din sens opus ,in afara localitatii dar pe un sector de ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost suspendat permisul auto pe 90 zile cum fac sa reduc la 30 de zile pentru ca este prima abatere OVYBUB OVYBUB mi-a fost suspendat permisul auto pe 90 zile, cum fac sa reduc pedeapsa pentru ca este prima abatere si cat poate fi redusa. motivul luarii permisului este ... (vezi toată discuția)
Recurs la contestatie proces verbal depasirea limitei de viteza Florin111 Florin111 In speta mi s-a facut proces verbal pentru depasirea limitei de viteza cu peste 50 km/ora pe care l-am contestat in instanta ,iar pe fond ,desi necomunicata ... (vezi toată discuția)