avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, cartea mea de munca se afla inca la fosta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, cartea mea de munca se afla inca la fosta icl alimentara ...

recuperare carte de munca/vechime
Buna ziua, cartea mea de munca se afla inca la fosta icl alimentara sector 6. cum pot sa o recuperez ? Mentionez perioada lucrata 1989 - 1991. Acestia nu mi-au inmanat-o niciodata, deci nu este pierduta .Urmatorul angajator mi-a facut o alta carte de munca pe care o detin . Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 3 Ianuarie 2021
dandandandan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:41, 3 Ianuarie 2021
Practic SA este cea care in 1990 a preluat activul si pasivul fostei unitati economice de stat ICL Alimentara Sector 6.

In speta, adresati-va acestei societati.
Contact
[ link extern ] /
Ultima modificare: Duminică, 3 Ianuarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, caut arhiva cartilor de muncă de la icl alimentara ... T.Eena T.Eena Bună seara, Caut arhiva cartilor de muncă de la ICL Alimentara 6 avea sediul pe str Oteteleseanu. Vă mulțumesc anticipat celor care îmi vot raspunde! (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca 1324 1324 Am fost plecat de 24 ani in USA , pot recupra cartea mea de munca ? ce trebuie sa fac , am lucrat la Alimentara sector 1 si Teatru inainte de 1989 , nu cred ca ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta dannymoga dannymoga Buna ziua , am fost plecat din anul 1990 peste ocean in USA si ma intreb cum pot obtine o adeverinta de vechime de la ICL Alimentara 1 care intreprindere nu ... (vezi toată discuția)