avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ocupare abuzivă casa scării la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ocupare abuzivă casa scării la bloc

Buna ziua, locuiesc la bloc și am o vecina care fără acordul celorlalți vecini a închis un spatiu comun de pe casa scării punând și ușa astfel încât doar ea are acces în acel spatiu. Noi aceilalti vecini cui ne-am putea adresa pt remedierea problemei având în vedere că nu avem asociație de proprietari și având în vedere că acel spatiu fiind comun ar trebui împărțit astfel încât să aibă acces la el toți vecinii?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:35, 4 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca va trebui sa va adresati instantei, daca pe cale amiabila nu se poate. Angajati-va (persoanele respective) un avocat.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
d=Daca este infiintata asociatie de proprietari,presedintele de asociatie detine competenta sa dispuna masurile necesare eliberarii partii comune de condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde reclam pe cineva care a ocupat spatiul comun din casa scarii? tmariusv tmariusv buna ziua! intrebarea este cea din titlu: unde reclam pe cineva care a ocupat spatiul comun din casa scarii? Este vorba de spatiul din casa scarii de la ... (vezi toată discuția)
Ocupare abuziva a unui spatiu comun de bloc. micuklein micuklein Ocupare abuziva a unui spatiu comun de bloc. Buna ziua. Am urmatoare speta: 1. Am cumparat un apartament intr-un bloc cu 10 etaje. 2. Fiecare etaj are ... (vezi toată discuția)
Blocare partiala usa acces in apartament buna ziua, locuiesc ... dj_sherbu dj_sherbu Blocare partiala usa acces in apartament Buna ziua, Locuiesc la parterul unui bloc, chiar in dreptul trapei de acces in subsolul blocului. In zona ... (vezi toată discuția)