avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BUNA ZIUA, Am un contract de intretinere facut de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BUNA ZIUA, Am un contract de intretinere facut de parintii mei ...

BUNA ZIUA,
Am un contract de intretinere facut de parintii mei care traiesc si au 70 ani, Mai pot face un alt contract de intretinere cu parintii prietenului meu care au 73 ani? Imi interzice vreo lege...pe motivul ca nu pot intretine 4 batrani deodata?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:47, 4 Ianuarie 2021
Nu va este interzis, puteti incheia.
Legea nu vă limitează acest drept, numai cugetați bine dacă o să faceți față să îngrijiți patru bătrâni.

Vă ofer o informație suplimentara, și anume daca bătrânii nu sunt mulțumiți cum îi îngrijiți pot cere în instanță rezilierea contractului. Nu puteți să încheiați la notar niște acte bătute în cuie, ci pot fi anulate cât bătrânii trăiesc.
Ultima modificare: Luni, 4 Ianuarie 2021
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte vanzare cumparare NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna, as dori sa ma ajuatti si pe mine in rezolvarea unei probleme de familie. In urma cu 10 ani, parintii mei au fost ,,convinsi,, de sora mea care locuia cu ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare cumparare cu clauza de uzufruct - motiv anulare ContSters266112 ContSters266112 Buna ziua, Mama a primit de la bunica mea (mama ei - proprietar) prin act de vazare cumparare cu clauza de uzufruct acum cinci ani o casa. Nu este stipulata ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! părinții mei de 80 și 86 de ani au făcut contract ... Cuore Cuore Bună ziua!Părinții mei de 80 și 86 de ani au făcut contract de vânzare surorii mele cu promisiunea să aibă grijă de ei.Nu am știut ce au semnat .La ... (vezi toată discuția)