avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua , am vandut sapt trecuta auto si am facut ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua , am vandut sapt trecuta auto si am facut contract ...

Buna ziua , am vandut sapt trecuta auto si am facut contract doar de mana , Nu am stiut ca trebuie sa fac contractul TIL pentru primarie . Am copie dupa buletin si acte plus contractul . Cumparatorul Nu mai Raspunde la telefon acum . Ce pot face ca sa radiez masina si de la primarie si de la politie ?
Va Multumesc
Buna ziua,
Va trebui sa obtineti o hotarare judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu daca masina e radiata? IdaTuning IdaTuning Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)
Radiere mașina Grigorie Valentin Grigorie Valentin Am vândut o mașina cu tot cu acte și mi-a rămas la primărie să o plătesc.Cum fac să o radiez să nu o mai plătesc la primărie.Multumesc. (vezi toată discuția)
Radiere autoturism vioviod vioviod In 2001 am vandut un autoturism, iar persoana respectiva nu a mai venit sa facem actele. Drept urmare, autoturismul respectiv este si acum pe numele meu. ... (vezi toată discuția)