avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, in situatia in care detin un apartament in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, in situatia in care detin un apartament in Romania ...

Buna ziua, in situatia in care detin un apartament in Romania si nu doresc sa revin in tara pentru schimbarea actelor pentru acesta, ce optiuni de schimbare a pasaportului romanesc pot avea?

Multumec mult,
Mihaela
Buna ziua,
Puteti solicita Ambasadei/Consulatului Romaniei din tara in care sunteti sa va schimbati pasaportul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezidenta casatorita in canada- ci si pasaport romanesc expira curand.help! AncaPrincess AncaPrincess Buna ziua! Sunt cetateana romana, casatorita cu un cetatean canadian, si am rezidenta permanenta in Canada. Nu am declarat in Romania ca mi-am schimbat starea ... (vezi toată discuția)
Copil minor adysora adysora Buna ziua Sotia (care este din Republica Moldova, inca nu a dobandit cetatenie romaneasca) urmeaza sa nasca in decembrie acolo. As vrea sa stiu cum se optine ... (vezi toată discuția)
Acte confiscate inainte de revolutie la plecarea din tara/ cum reintru in posesia lor? nelis.demirsa nelis.demirsa persoana respectiva a plecat inainte de revolutiue in turcia iar la plecare i s-au oprit toate actele inclusiv certificatul de nastere. in turcia a primit ... (vezi toată discuția)