Buna seara! Am următoarea problema . Sunt cu cineva de 4 ani , avem o fetița de 1 an , și nu suntem căsătoriți . Acum un an mi a furat suma de 10000€ Proveniți dintr un împrumut bancar , din casa, bani pe care ulterior i am găsit și mi i am luat . Dându și seama ca ii lipsesc acești bani , a început scandalul , cu amenințări sa i dau banii înapoi , ca nu duc niciun ban la banca ca sunt banii lui ( deși împrumutul eu l am făcut și banii voiam sa ii restitui băncii ) amenințări asupra părinților mei ( toate le am înregistrate ) . Am rămas cu fetița la părinții mei timp de 3 luni , timp in care m a convins sa ma întorc acasă pt ca se schimba și ca și a găsit loc de munca ( la momentul respectiv nu muncea, și nici nu a muncit vreodată in viața lui). Crezând ca s a schimbat , m am întors acasă , iar din mai pana in prezent el m a mințit ca merge la munca , lucru pe care l am descoperit astăzi , ca nu figurează angajat l firma respectiva și nici nu a fost vreodată in sistem. Anul acesta urma sa avem nunta , iar eu vreau sa mi iau copilul și sa plec . Eu am lucrat , iar acum sunt in concediu de creștere copil , urmând ca apoi sa ma întorc la aceeași companie . Ce șanse sunt ca in instanța , pentru ca desigur ca se va ajunge acolo , sa mi ia fetița , dat fiind ca nu lucrează , și locuim in casa părinților lui ? Mulțumesc ,