avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie minor. Buna seara! Am următoarea problema . ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie minor. Buna seara! Am următoarea problema . Sunt cu cineva de 4 ani ...

Buna seara! Am următoarea problema . Sunt cu cineva de 4 ani , avem o fetița de 1 an , și nu suntem căsătoriți . Acum un an mi a furat suma de 10000€ Proveniți dintr un împrumut bancar , din casa, bani pe care ulterior i am găsit și mi i am luat . Dându și seama ca ii lipsesc acești bani , a început scandalul , cu amenințări sa i dau banii înapoi , ca nu duc niciun ban la banca ca sunt banii lui ( deși împrumutul eu l am făcut și banii voiam sa ii restitui băncii ) amenințări asupra părinților mei ( toate le am înregistrate ) . Am rămas cu fetița la părinții mei timp de 3 luni , timp in care m a convins sa ma întorc acasă pt ca se schimba și ca și a găsit loc de munca ( la momentul respectiv nu muncea, și nici nu a muncit vreodată in viața lui). Crezând ca s a schimbat , m am întors acasă , iar din mai pana in prezent el m a mințit ca merge la munca , lucru pe care l am descoperit astăzi , ca nu figurează angajat l firma respectiva și nici nu a fost vreodată in sistem. Anul acesta urma sa avem nunta , iar eu vreau sa mi iau copilul și sa plec . Eu am lucrat , iar acum sunt in concediu de creștere copil , urmând ca apoi sa ma întorc la aceeași companie . Ce șanse sunt ca in instanța , pentru ca desigur ca se va ajunge acolo , sa mi ia fetița , dat fiind ca nu lucrează , și locuim in casa părinților lui ? Mulțumesc ,
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, sansele sunt minime.
Dar, eu va intreb: cine va ajunge in instanta????

Credeti ca un astfel de personaj, care nu are loc de munca, va avea mijloacele financiare sa deschida un proces???
Pentru ca dvs. nu aveti niciun interes sa deschideti procesul! Luati fetita si va mutati la parintii dvs. asa cum ati mai facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere esseker esseker As avea nevoie de ajutor,si nu stiu la cine pot apela... Am fost intr-o relatie de 7 luni cu un baiat, caruia i-am oferit drept imprumut pt o saptamana suma de ... (vezi toată discuția)
Cum pot proba inselaciunea in familie? bijou8 bijou8 As putea sa scriu un roman dar o sa incerc sa expun situatia cat mai pe scurt. In urma cu un an si jumatate m-am casatorit. Sotia mea a avut credite si a ... (vezi toată discuția)
Divort sufletel25 sufletel25 Va rog sa ne sfatuiti! Este vorba despre nepotul meu care este casatorit de un an are un baietel, iar acum sotia lui a dat la divort. Povestea lor este ... (vezi toată discuția)