avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reluare activitate din concediu crestere copil ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reluare activitate din concediu crestere copil incepand cu 1 ian 2010

Multumesc mult ,adica 2.80 X 705 acesta este coeficientul de incadrare asa am crezut si eu dar mi s-a spus ca in 2010 nu se stabilesc salarii prin coeficienti dar art 30 alin 5 se refera la personalul aflat in functie in dec 2009 iar eu la acea data aveam contractul suspendat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:15, 29 Decembrie 2009
Interventie moderator:
:rtfm:
Nu deschideti un topic nou pentru fiecare revenire si completare a aceleiasi probleme. Intrati pe topicul initial.
Pe acesta il voi inchide.
Ultima modificare: Marți, 29 Decembrie 2009
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare dumi32 dumi32 As dori sa stiu cum a ajuns d na de la personal de la salariul de baza 894 LEI la 922 lei trecand pe un post cu studiil superioare care este baza? (vezi toată discuția)
Salarii de recuperat in caz de insolventa BOGDAN1986 BOGDAN1986 PIC-ul este un hypermarket.Dar daca am fost angajat nu trebuie sa fiu inscris in masa creditorilor,adica sa apar in lista celor care au banii de luat de la ... (vezi toată discuția)
Salariu de merit Mainerici  Ctin Mainerici Ctin la expirare perioadei sal de merit in anul 2010 ,cf oug 1/2010ART 6 ALN 4 SE RECALCULEAZA SAL DE BAZA DE LA DATA DE 31 12 2010si automat si sporul de vechime ? (vezi toată discuția)