avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii de recuperat in caz de insolventa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii de recuperat in caz de insolventa

PIC-ul este un hypermarket.Dar daca am fost angajat nu trebuie sa fiu inscris in masa creditorilor,adica sa apar in lista celor care au banii de luat de la firma...domnul care se ocupa cu insolventa ma trimite la comntabilitatea firmei,iar contabila imi spune "nu avem banii,de ce veniti la mine,trebuie sa mergeti la cei care se ocupa de insolventa ."Pana la urma cine trebuie sa ma plateasca firma PIC sau casa de asigurari..
Va multumesc pentru raspunsurile de pana acum....si astept in continuare sa ma ajutati cu sfaturi!!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:05, 20 Ianuarie 2010
Interventie moderator:
:rtfm:
Nu deschideti topic nou pentru intrebari la aceeasi problema.
Intrati pe primul topic, pe acesta il inchid.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de stagiu de cotizare la somaj danielarotaru danielarotaru Am lucrat la o firma pana in iulie 2009 de unde am plecat cu acordul ambelor parti .Acum firma este in faliment nu stiu daca s-a terminat procedura de ... (vezi toată discuția)
firma inchisa,sunt in preaviz-ajutor va rog! daniela-b daniela-b firma s-a inchis pe 6 octombrie,acum lucreaza doar departamentul contabilitate-la inceput avocatul angajat de administratorul firmei a spus ca vom fi platiti ... (vezi toată discuția)
S-a platit cas si cass doar cota aferenta angajatului alex68 alex68 Buna seara. Va rog mult sa ma ajutati intr-o problema. In urma cu circa un an si jumatate, firma la care lucrez s-a confruntat cu o situatie financiara destul ... (vezi toată discuția)