Am lucrat la o firma pana in iulie 2009 de unde am plecat cu acordul ambelor parti .Acum firma este in faliment nu stiu daca s-a terminat procedura de lichidare, iar eu am nevoie de adeverinta cu stagiul de cotizare la somaj pe perioada lucrata in firma . De unde iau aceasta adeverinta?
Prin hotarare judecatoreasca este numit un lichidator judiciar care se ocupa de administrarea firmei. Acest lichidator judiciar va elibereaza si adeverinta necesara.
1. Nu e necesar sa deschideti alt topic pentru a continua aceeasi problema. Nici noi nici dvs. nu vom intelege nimic.
2. Intrati tot pe acest topic, folositi butonul "raspinde" si continuati ce doriti sa spuneti.
danielarotaru a scris:
Daca procedura de lichidare s-a incheiat de unde iau adeverinta?
1. Personal nu cred ca s-a incheiat asa de repede.
2. Daca totusi este adevarat ce spuneti mergeti la Arhivele Nationale din judetul unde a functional firma si unde trebuia depusa arhiva unitatii si veti primi adeverinta solicitata.
Ajutor de somaj
kinga79
buna,din 18 martie am intrat in somaj,dupa ce in 4 febr am revenit din concediu de cresterea copilului.in carte de munca am 3,5 ani lucrati la firma asta,si ... (vezi toată discuția)