avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... daca nu am 12 luni in cadrul muncii la ultimul loc de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

daca nu am 12 luni in cadrul muncii la ultimul loc de munca

in ultimii 2 ani am 12 luni lucrate.dar am pauza intre ele ca sa zic asa. pana sa lucrez la ultima firma astea 11 luni si 3 saptam am lucrat la o firma care acum nu mai este,a dat faliment. eu sunt din braila si firma aceasta era din targoviste si nu am nici un document care sa dovedeasca contributia la somaj, ci doar ca perioada e inscrisa in cartea de munca. deci va rog sa-mi spuneti cum sa procedez ca sa platesc eu mai departe contributia la somaj dupa ce am plecat de la ultimul loc de munca.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:37, 17 Februarie 2010
Interventie moderator:
:rtfm:
1. Nu era nevoie sa deschideti alt topic pentru continuarea aceleiasi probleme. Nu putem intelege nici noi nici dvs. despre ce este vorba.
2. Mergeti la topicul initial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de stagiu de cotizare la somaj danielarotaru danielarotaru Am lucrat la o firma pana in iulie 2009 de unde am plecat cu acordul ambelor parti .Acum firma este in faliment nu stiu daca s-a terminat procedura de ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate din concediu crestere copil incepand cu 1 ian 2010 ContSters118636 ContSters118636 Multumesc mult ,adica 2.80 X 705 acesta este coeficientul de incadrare asa am crezut si eu dar mi s-a spus ca in 2010 nu se stabilesc salarii prin coeficienti ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj kinga79 kinga79 buna,din 18 martie am intrat in somaj,dupa ce in 4 febr am revenit din concediu de cresterea copilului.in carte de munca am 3,5 ani lucrati la firma asta,si ... (vezi toată discuția)