avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... decizie irevocabila
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

decizie irevocabila

Demnitar aflat in stare de incompatibilitate,demis prin ordin al prefectului,castiga la jnstanta de contencios a-dtiv,obtinand o hotatare irevocabila in favoarea sa,fiind repus in functie.Hotararea este impotriva oricarei logici fiind de-a dreptul scandaloasa. Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 30 Decembrie 2009
Daca exista vreun motiv de revizuire potrivit art. 322 cod proc. civ. il puteti invoca daca nu intrucit ati epuizat caile interne de atac nu va puteti plinge decit CEDo, insa dureaza
Se va putea introduce o cerere în faţa Curţii numai dacă se considera ca a fost în mod personal şi direct victimă a unei încălcări a drepturilor şi garanţiilor prevăzute în Convenţie sau în protocoalele sale. Î

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cai de atac am impotriva unei decizii pronuntate de curtea de apel? catalinoctavian catalinoctavian Buna seara , Am o decizie nefavorabila, irevocabila de la cutea de apel. In acest caz ce cai de atac mai am? (vezi toată discuția)
Cai de atac impotriva unei hotarari pronuntate in recurs de catre instanta de contencios administrativ winter_wind winter_wind dupa ce curtea de apel s-a pronuntat in vederea recursului unei actiuni in contencios...mai exista vreo cale de atac? se mai poate face vreo actiune la ... (vezi toată discuția)
Cai de atac danamatea danamatea Va rog sa-mi spuneti care sunt caile de atac intr-un proces de dr muncii astfel incat sa pot ajunge la Curtea europeana ? S-a dat hotarare de catre ... (vezi toată discuția)