avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... cai de atac impotriva unei hotarari pronuntate in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

cai de atac impotriva unei hotarari pronuntate in recurs de catre instanta de contencios administrativ

dupa ce curtea de apel s-a pronuntat in vederea recursului unei actiuni in contencios...mai exista vreo cale de atac?
se mai poate face vreo actiune la ICCJ?
sau ... doar o actiune la CEDO?
...va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:26, 3 Mai 2010
Se pot exercita numai caile extraordinare de atac - contestatie in anulare sau revizuire - in conditiile prevazute de Codul de procedura civila.

La CEDO , veţi putea introduce o cerere dacă consideraţi să aţi fost în mod personal şi direct victimă a unei încălcări a drepturilor şi garanţiilor prevăzute în Convenţie sau în protocoalele sale. Încălcarea trebuia să fi fost comisă de către unul dintre Statele legate prin Convenţie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot adresa la cedo Oana Gabriela Oana Gabriela Am avut un proces în civil -litigii de munca.Am solicitat plata orelor suplimentare,sa fiu plătita pe studii superioare deoarece asta era un lucru cerut la ... (vezi toată discuția)
Cai de atac danamatea danamatea Va rog sa-mi spuneti care sunt caile de atac intr-un proces de dr muncii astfel incat sa pot ajunge la Curtea europeana ? S-a dat hotarare de catre ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca de trimis la cedo ! avogaddo avogaddo am nevoie de un avocat EXPERT in litigii de munca, care poate sustine o contestatie in anulare ..urmand ca apoi sa trimita o cerere SCLIPITOARE la CEDO ! ... (vezi toată discuția)