avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.La multi ani ! Va rog sa ma ajutati in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.La multi ani ! Va rog sa ma ajutati in legatura cu ...

Buna ziua.La multi ani ! Va rog sa ma ajutati in legatura cu legea 282/2020,Kurzarbeit.O firma de constructii cu 9 angajati,daca are dreptul la subventie,din 15 ianuarie cf acestei legi.Va rog sa-mi spuneti daca actele pentru aceasta luna le transmit luna viitoare pana in 25 februarie,daca fac o decizie prin care se modifica timp de lucru al angajatilor de la 8 ore la 4 ore/zi,modificarea in Revisal o fac doar la timpul de lucru cf art 41,lit.f din L 53/2003,salariul in revisal nu-l modific?,doarece firma primeste diferenta de 50/% subventie de la stat,si daca in fiecare luna timp de 6 luni pana la incetarea subventiei, voi transmite la ANOFM Bihor,acte aditionale pt fiecare salariat cu modificarea timp de lucru si decizia societatii semnata de administrator,urmata de tabelul cu angajatii in cazul in care societatea nu are sindicatNu stiu daca am inteles bine,dar in aceasta perioada ,societatea nu are voie sa contracteze alte lucrari in constructie,si sa nu mai faca angajari.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:26, 5 Ianuarie 2021
Referitor la modificarea in REVISAL cititi : Răspunsuri la întrebări frecvente privind registrul - revizuit in data de 04.01.2021 - pag.22
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 132/ lege 282/2020-buna ziua as dori sa stiu daca dupa adoptarea legii 282/ 2020 ... daniola daniola buna ziua as dori sa stiu daca dupa adoptarea legii 282/ 2020 care modifica ordonanta 132/ 2020 referitor la reducerea timpului de lucru mai este sau nu ... (vezi toată discuția)
Reducere program de lucru revisal rrramor rrramor Procedura reducere program de lucru de la 5 zile la 4 zile pe saptamana, implica raportarea in Revisal a zilei nelucrate ca suspendata in fiecare ... (vezi toată discuția)
Modificarea programului de lucru niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Am o societate cu 2 angajati care au lucrat pana acum cu un program de 8 ore/zi de luni pana vineri.. ... (vezi toată discuția)