Buna ziua.La multi ani ! Va rog sa ma ajutati in legatura cu legea 282/2020,Kurzarbeit.O firma de constructii cu 9 angajati,daca are dreptul la subventie,din 15 ianuarie cf acestei legi.Va rog sa-mi spuneti daca actele pentru aceasta luna le transmit luna viitoare pana in 25 februarie,daca fac o decizie prin care se modifica timp de lucru al angajatilor de la 8 ore la 4 ore/zi,modificarea in Revisal o fac doar la timpul de lucru cf art 41,lit.f din L 53/2003,salariul in revisal nu-l modific?,doarece firma primeste diferenta de 50/% subventie de la stat,si daca in fiecare luna timp de 6 luni pana la incetarea subventiei, voi transmite la ANOFM Bihor,acte aditionale pt fiecare salariat cu modificarea timp de lucru si decizia societatii semnata de administrator,urmata de tabelul cu angajatii in cazul in care societatea nu are sindicatNu stiu daca am inteles bine,dar in aceasta perioada ,societatea nu are voie sa contracteze alte lucrari in constructie,si sa nu mai faca angajari.Va multumesc.
Referitor la modificarea in REVISAL cititi : Răspunsuri la întrebări frecvente privind registrul - revizuit in data de 04.01.2021 - pag.22 [ link extern ]