avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... oug 132/ lege 282/2020-buna ziua as dori sa stiu daca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

oug 132/ lege 282/2020-buna ziua as dori sa stiu daca dupa adoptarea legii 282/ 2020 ...

buna ziua
as dori sa stiu daca dupa adoptarea legii 282/ 2020 care modifica ordonanta 132/ 2020 referitor la reducerea timpului de lucru mai este sau nu nevoie de trasmiterea in revisal a modificarilor ref la programul de lucru; in lege nu mai apare specificarea de transmitere ca in oug dar nici ca nu trebuie ; modificarea cim, conform cod muncii ar trebui sa apara in revisal dar mie mi-e greu sa aplic de la inceputul lunii; se vad scaderile de venituri in mijlocul lunii cand se retrag comenzi (nu este o firma mare) , asa ca in decembrie , dupa 2 saptamani de lucru hotaram reducerea timpului de lucru ptr vreo 8 zile ; cum sa transmit asta in revisal ; de exemplu pe 18.12. am hotarat ca 8 zile din dec sa nu mai vina ; lucrurile se modifica f repede; in revisal ce scriu ca se modifica de la 168 ore pe luna la 128 ore pe luna dar de cand intra in vigoare? ca daca zic ca din 22.12 nu apare bine in rapoarte; ar trebui sa spun ca din 01.12 se modifica nr de ore pe luna ... si tot asa ptr alte luni? ;asa ca nu am transmis revisal; pe site itm la revista presei informatia ca nu mai trebuie trimis revisal ; pe de alta parte au facut niste modificari in revisal de curand care se refera la posibilitatea de a modifica orele in luna ,saptamana..etc ; iar decl de pe site aici.gov cuprinde si exprimarea asta ca angajatorul declara ca a transmis in revisal dar stiu ca cei de la aici.gov fac greu modificari ; poate isi da cineva cu parerea; Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 5 Ianuarie 2021
Exista HG 905/2017 care va obliga sa transmiteti in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.la multi ani ! va rog sa ma ajutati in legatura cu ... clara_niculina@yahoo.com clara_niculina@yahoo.com Buna ziua.La multi ani ! Va rog sa ma ajutati in legatura cu legea 282/2020,Kurzarbeit.O firma de constructii cu 9 angajati,daca are dreptul la subventie,din ... (vezi toată discuția)
Act aditional schimbare salar si fractiune de norma Strong Strong Dorim sa schimbam prin act aditional durata muncii si salariul pentru un angajat. Se poate face retroactiv, cu 01.11.2018? Mai e valabil cu cele 20 de zile? ... (vezi toată discuția)
Acces itm online - viteza rulare anca55 anca55 De 2 luni de zile accesez foarte greu site-ul itmonline.ro pentru actualizare Revisal sau declaratii itm. Viteza de rulare este f mare, astept cate 3-5 minute ... (vezi toată discuția)