avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, ma puteti ,va rog ,ajuta cu un sfat. Am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, ma puteti ,va rog ,ajuta cu un sfat. Am primit hotararea ...

Buna ziua, ma puteti ,va rog ,ajuta cu un sfat. Am primit hotararea acasa, e hotarare definitiva fara cale de apel sau recurs. Obligatiile pe care trebuie sa le indeplinesc,cu timp limitat ( de ex 2 luni de la data ramanerii definitive a hotararii) , curge de la data primirii acasa a hotararii sau de la data legalizarii ei la judecatorie.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Redobandire permis anulat lipo85 lipo85 sal as dori sa-ma ajutati intro problema pt redobandirea unui permis anulat. in data de 5.10.2010 am primitit sentinta tribunalului pt ucidere din culpa si ... (vezi toată discuția)
O cale extraordinara de atac intrerupe, suspenda sau te repune in termen prescriptie? seldom seldom Buna ziua, Termenul de prescriptie pentru un drept de creanta este de 3 ani si acest termen nu e intrerupt daca ai pierdut procesul. Astfel conf Art 2539 ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca GreenSkittles GreenSkittles Am avut 2 intalniri de proces printre care ultima fiind pe data de 12.05.2011 si am aflat solutia \"Solutie: Admite cererea. Obligă pârâtul să plătească ... (vezi toată discuția)