Buna seara!
In parcarea unui magazin mi-am lasat masina vreo 4 ore, mai mult decat permitea regulamentul magazinului. Am gasit roata blocata. Am sunat la numarul afisat pe notificare si dispecerul a zis ca trimite un echipaj contra unei sume de bani. Am refuzat si m-am deblocat singura cand am vazut ca iese usor de pe roata. A doua zi am fost sa-l duc la sediul lor, nu am vrut sa ma acuze cumva de furt. Au refuzat sa-l primeasca si mi-au spus ca-mi fac plangere pentru distrugere. nu trebuia sa pun mana pe el. Cum ma pot apara in cazul acesta? Am pastrat blocatorul, este perfect functional.
mariustz
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pai ei in primul rand nu aveau nici un drept sa va ceara suma de bani, nu sunt autoritate publica sa impuna ei taxe de deblocare sau alte chestii, daca parcarea e fara bariera, deschisa circulatiei publice, nu au voie sa sechestreze un bun, nu suntem pe ideea "e proprietatea mea si fac ce vreau pe ea", chiar daca au "regulamentul" ala afisat, ala nu este mai presus de lege.
Trebuia sa sunati la politie ca v-au sechestrat masina, daca voiau taxa de deblocare si considerau ca i-ati cauzat un prejudiciu, trebuiau legal sa va dea in judecata pentru suma aia.
Iar de distrugere nu poate sa fie vorba, doar ati dat ceva jos de pe bunul dvs, si dupa cum ati spus e perfect functional. Sa faca plangere, cum adica nu trebuia sa puneti mana pe el? :))
Blocare roti profi
RazvanG91
Buna,
Am o intrebare referitoare la legalitatea blocarii rotilor pe care am observat ca o desfasoara tot mai multe supermarketuri. Pe scurt, aseara am ajuns ... (vezi toată discuția)