avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate solicita majorare salariala in baza OUG ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate solicita majorare salariala in baza OUG 147/2020 in ...

Se poate solicita majorare salariala in baza OUG 147/2020 in luna ianuarie 2021 pentru perioada de suspendare a cursurilor din luna octombrie 2020 sau era obligatoriu ca solicitarea sa se faca in luna noiembrie 2020?
Sau drepturile la majorare pot fi acordate in termen de 3 ani de la nasterea dreptului salariatului?
Care este prevederea legala pentru ambele raspunsuri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 6 Ianuarie 2021
Dreptul la acţiune cu privire la drepturile salariale, precum şi cu privire la daunele rezultate din neexecutarea în totalitate sau în parte a obligaţiilor privind plata salariilor se prescrie în termen de 3 ani de la data la care drepturile respective erau datorate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in anul 2020 am avut 5 zile legale pe care le-am lucrat, ... Albu Alexandra Albu Alexandra Buna ziua! In anul 2020 am avut 5 zile legale pe care le-am lucrat, nu am fost plătită dublu și nici zile libere nu am luat, am ajuns in anul 2021, iar cei ... (vezi toată discuția)
25% luati de guvern bugetar2010 bugetar2010 Buna dimineata. Cum pot castiga in instanta cei 25% luati de guvern in 2010 din salariu de bugetar? Se poate asa ceva? As dori un model de cerere pe care sa o ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta recuperare 25% goodcitizen20 goodcitizen20 Pana la ce data se poate actiona in instanta pentru a recupera banii opriti ( acei 25% ) ? (vezi toată discuția)