avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! In anul 2020 am avut 5 zile legale pe care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! In anul 2020 am avut 5 zile legale pe care le-am lucrat, ...

Buna ziua! In anul 2020 am avut 5 zile legale pe care le-am lucrat, nu am fost plătită dublu și nici zile libere nu am luat, am ajuns in anul 2021, iar cei de la firma mi-au spus ca nu mai sunt valabile și nici banii nu i-am primit. Mai am dreptul la acele zile sau din cauza trecerii anului nu se mai ia in considerare? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 16 Martie 2021
Aveti dreptul doar la plata lor .... Dreptul la acţiune cu privire la drepturile salariale, precum şi cu privire la daunele rezultate din neexecutarea în totalitate sau în parte a obligaţiilor privind plata salariilor se prescrie în termen de 3 ani de la data la care drepturile respective erau datorate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate solicita majorare salariala in baza oug 147/2020 in ... noa noa Se poate solicita majorare salariala in baza OUG 147/2020 in luna ianuarie 2021 pentru perioada de suspendare a cursurilor din luna octombrie 2020 sau era ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera zilele de sâmbatâ lucrate neoficial? ciprianlucaci ciprianlucaci Se poate recupera in bani zilele de sâmbata lucrate neoficial lucrate la un fost loc de munca in urma cu 7 ani? (vezi toată discuția)
Recuperare salarii neincasate dobcosnic dobcosnic Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca se mai pot recupera salariile neincasate pe o perioada de 6 luni din anul 2000, de la o firma care s-a dizolvat in anul ... (vezi toată discuția)