avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită taxa radio srl
Discuție deschisă în Executare silită

taxa radio srl

Buna seara,
Am primit instiintare de plata de la radio romania printr-o firma de recuperare creante pentru 2008, 2009, eu fiind srl cu sediul social in locuinta mea, activitati proprii de birou...
Daca de la 9 aprilie 2009 pana la aparitia Hotărâre nr. 1012/2009 15.10.2009 aceste taxe au fost anulate, ar fi bine sa le fac o notificare pt recalcularea taxelor?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 21:09, 29 Decembrie 2009
[ link extern ]
Taxele nu au fost anulate decat pentru microintreprinderile care si-au suspendat activitatea si au notificat acest lucru!B-)
Dvs puteti sa faceti si acea notificare ! Intrebarea este ce veti motiva tinand cont ca va desfasurati in continuare activitatea?
In cazul in care firma plateste facturi de curent, trebuie sa contactati furnizorul Dvs. de curent, pentru ca el este cel care trebuie sa incaseze taxele respective.

Daca societatea Dvs. nu primeste facturi de curent, va propun sa contactati Societatea Romana de Radiodifuziune pentru a afla cum trebuie procedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv se mai achita? tszaki tszaki Buna ziua, Am o mare neclaritate, am tot studiat pe internet si as vrea sa stiu daca microintreprinderile mai sunt obligate sa achite taxa Radio-TV sau ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv???!!! este anulata sau nu??? felteiu felteiu [b]VA ROG DACA CINEVA POATE SA RASPUNDA!!![/b] Informatiile privind "taxa RADIO TV" emisa catre persoanele juridice (SRL) sunt contradictorii, confuze si ... (vezi toată discuția)
Taxa radio DavidOctavian DavidOctavian Buna ziua.Ma confrunt cu o problema si v-as ruga sa imi spuneti ce sa fac.Am primit , acum cateva luni , pe adresa firmei mele , o notificare de plata a taxei ... (vezi toată discuția)