avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuielile deductibile la un cabinet de psihologie?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuielile deductibile la un cabinet de psihologie?

Bună ziua. Am un cabinet de psihologie ! Deoarece deţin şi un autoturism pe care îl folosesc în cadrul cabinetului aş dori să ştiu care sunt ,,cheltuielile deductibile" cu acesta deoarece consider că codul fiscal este cam ,,ambiguu" şi nu este detaliat ! Vă mulţumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:03, 6 Ianuarie 2021
Nu prea aveți cheltuieli deductibile.
Aveti munca de birou și nu de teren.
Vorbiti cu un contabil ca sa va lamuriti pe deplin.
Daca puteti dovedi ca folositi autoturismul pentru deplasarea la clienti (la domiciliul lor), puteti deduce 50% din cheltuielile cu carburantul daca bonul de benzina e luat pe codul fiscal al cabinetului, asigurarea, cheltuielile de intretinere si reparatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli transport pfa guidofesti guidofesti cum se deduce cheltuie de benzina cu masina propria in un cabinet profesional de psihologia, benzina folosita pt vizite a domicilio de pacienti in terapia..?? (vezi toată discuția)
Pfa-deducere benzina+diurna Silviu_r Silviu_r Am un PFA neplatitor de TVA si imi desfasor activitatea in toata tara. Am contract de comodat pe masina proprie. Am tot citit pe forumuri si in legislatie dar ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)