avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ,astazi am primit o citatie de la politie in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ,astazi am primit o citatie de la politie in calitate ...

Buna ziua ,astazi am primit o citatie de la politie in calitate de martor intr-un dosar cum pot afla despre ce este vorba nu stiu in ce calitate as fi martor al cui dosar
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:13, 6 Ianuarie 2021
Din martor puteti ajunge acuzat.
Mergeti cu avocat ca sa aveti sprijinul juridic calificat necesar si sa puteti intelege situatia.
Va pot arata citatia imi puteti da un nr de tel ceva sa vb cu dumneavoastra?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Din martor puteti ajunge acuzat.
Mergeti cu avocat ca sa aveti sprijinul juridic calificat necesar si sa puteti intelege situatia.

Din citație nu poate ghici nimeni despre ce e vorba.
Exact.
Doar sa mergeti cu avocat la politie va poate ajuta intrucat avocatul va fi pregatit sa va faca o aparare pe loc, pe ceea ce este in concret.
Aveti dreptul de a discuta cu avocatul si inainte de audiere.
O sa va explice avocatul angajat daca veti apela la avocat.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie diicot papibaa papibaa Astazi 15.01.2014 am primit o citatie de la diicot ploiesti cerandu-mi sa ma prezint pe 20.01.2014 in calitate de ...(neprecizat) in cauza privind (un anume ... (vezi toată discuția)
Am primit o citație prin care sunt chemat în calitate de "martor" într-un dosar penal, la secția de politie. este vreo posibilitate să mi se schimbe calitatea din martor în altceva? robii0129 robii0129 Buna seara! Am primit o citatie prin care sunt chemat in calitate de \"martor\" intr-un dosar penal, la sectia de politie. Este vreo sansa sa mi se schimbe ... (vezi toată discuția)
Acuzare delapidare. pe scurt am nevoie de un avocat din bucuresti ... Cristian_FL Cristian_FL Acuzare delapidare. Pe scurt am nevoie de un avocat din bucuresti care ma poate reprezenta, tinand cont ca nu sunt in tara si trebuie sa ma prezint pe data de ... (vezi toată discuția)