avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua . Sunt căsătorită,iar acum sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua . Sunt căsătorită,iar acum sunt însărcinată în ...

Buna ziua . Sunt căsătorită,iar acum sunt însărcinată în 10 sapt ,sarcina cu tripleti. M.am întors împreună cu familia mea din Anglia acolo unde sotul meu a muncit ,aici nu lucrăm momentan . Ni s.a spus de la primărie că putem beneficia de niște bani ,dar nu am înțeles dacă la ajutorul social,fiindcă doamnele de acolo au spus că nu au voie să vorbească despre acest lucru ,dar ne.a sfătuit să plătim o asigurare medicală de 270ron lunar ,iar după naștere vom primi o sumă consistentă înapoi . Despre ce ar putea fi vorba ? Vă mulțumesc frumos .

Alte discuții în legătură

Buna seara. as dori sa ma indrumati si pe mine cu o treaba serioasa. ... Claudiu Bîgu Claudiu Bîgu Buna seara. As dori sa ma indrmati si pe mine cu o treaba serioasa. Din luna septembrie barbatul meu se certase cu un prieten de al lui si cu varul meu. ... (vezi toată discuția)
As vrea sa divortez blackmamba blackmamba Buna ziua As vrea sa descriu pe scurt situatia mea poate ma puteti ghida la ce decizii sa iau,l-am cunoscut pe sotul meu undeva in semptembrie 2009 la ... (vezi toată discuția)
Ajutor: calomnie și defaimare mihaelaandrei89 mihaelaandrei89 Buna seara,sper că cineva să mă poată ajuta.Am fost căsătorită și am un băiețel divorțând in anul 2014..În anul 2016 am plecat la muncă în ... (vezi toată discuția)