Buna ziua! Am contract determinat pana pe 31.05.2020, sunt insarcinata si urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii mai. Nu am nici o zi de pauza in activitate in ultimii 2 ani. La inceputul lunii martie voi intra probabil in prenatal.
Presupun ca voi duce la actualul angajator concediile medicale pana pe 31.05.2020 insa ulterior unde le voi depune avand in vedere faptul ca cel mai probabil nu imi vor prelungi contractul? Multumesc!
Dupa data incetarii , le puteti depune la Casa de Asigurari de Sanatate ...
sau
va inscrieti la somaj ... din somaj puteti intra in concediu de maternitate si apoi in CCC.
In acest sens, certificatele medicale le duceti la Agentia de Somaj care le calculeaza si le va plati..
Imi cer scuze, acum am vazut ca am mentionat peste tot anul 2020. Am contract pana pe 31.05.2021 si tot in luna mai urmeaza sa nasc.
Concediile se depun personal sau le poate depune sotul meu la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate? Nu locuiesc in orasul de resedinta ci intr-un oras mai mic. Multumesc!
Concediu prenatal
roxana_d24
Buna ziua! La sfarsitul lunii august imi expira contractul de munca din invatamant, fiind incadrata pe perioada determinata .pot sa intru pe 28 august in ... (vezi toată discuția)