avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contract determinat expira. Unde depun concediile ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contract determinat expira. Unde depun concediile prenatale?

Buna ziua! Am contract determinat pana pe 31.05.2020, sunt insarcinata si urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii mai. Nu am nici o zi de pauza in activitate in ultimii 2 ani. La inceputul lunii martie voi intra probabil in prenatal.
Presupun ca voi duce la actualul angajator concediile medicale pana pe 31.05.2020 insa ulterior unde le voi depune avand in vedere faptul ca cel mai probabil nu imi vor prelungi contractul? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2021
dobosanca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:20, 7 Ianuarie 2021
Dupa data incetarii , le puteti depune la Casa de Asigurari de Sanatate ...

sau

va inscrieti la somaj ... din somaj puteti intra in concediu de maternitate si apoi in CCC.
In acest sens, certificatele medicale le duceti la Agentia de Somaj care le calculeaza si le va plati..
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Imi cer scuze, acum am vazut ca am mentionat peste tot anul 2020. Am contract pana pe 31.05.2021 si tot in luna mai urmeaza sa nasc.
Concediile se depun personal sau le poate depune sotul meu la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate? Nu locuiesc in orasul de resedinta ci intr-un oras mai mic. Multumesc!
Cred ca le poate depune si sotul dvs .. ar fi bine sa va interesati din timp daca poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal roxana_d24 roxana_d24 Buna ziua! La sfarsitul lunii august imi expira contractul de munca din invatamant, fiind incadrata pe perioada determinata .pot sa intru pe 28 august in ... (vezi toată discuția)
Sarcina și contract pe perioada determinata Nitoig Nitoig Bună seara! Mă aflu în următoarea situație sunt însărcinată în 22 săptămâni, urmând sa nasc la sfârșitul lunii decembrie. Sunt angajată cu ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal în condițiile în care angajatorul da faliment Maria Durlea Maria Durlea Bună ziua! As aprecia tare mult sprijinul Dvs. legat de situația în care mă aflu. Astfel, în data de 07.10 voi intra in concediu prenatal urmand ca în ... (vezi toată discuția)