avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna dupa concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna dupa concediu medical

Buna ziua.
Daca un salariat s-a aflat in concediu medical timp de 1,6 ani( un an si sase luni) poate solicita concediu de odihna aferent anului intreg in care s-a aflat in concediu medical?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2021
petre-petre, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 7 Ianuarie 2021
Salariatul are dreptul la concediu de odihna anual si in situatia in care incapacitatea temporara de munca se mentine, in conditiile legii, pe intreaga perioada a unui an calendaristic, angajatorul fiind obligat sa acorde concediul de odihna anual intr-o perioada de 18 luni incepand cu anul urmator celui in care acesta s-a aflat in concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co dupa ccc ycetic ycetic Buna seara. Am revenit la serviciu dupa CCC de 2 ani, in luna septembrie. Pentru restul anului beneficiez de CO intreg sau proportional cu zilele lucrate? Am ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna diana45 diana45 Daca am stat jumatate de luna in concediu medical pe aceasta jumatate de luna se mai acorda ore de concediu de odihna? (vezi toată discuția)
Am posibilitatea la concediu de odihna dupa concediu medical cod 14? (1 an si 6 luni) Csradu Csradu In cazul in care, am concediu cod 14, 1 an si 6 luni, daca revin la lucru, mai am dreptul la concediu de odihna? Si daca revin la lucru, si mi se intampla ceva ... (vezi toată discuția)