avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua, unde pot reclama angajații unei ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua, unde pot reclama angajații unei instituții publice ...

Buna ziua, unde pot reclama angajații unei instituții publice ?
Cel mai recent răspuns: LuchianSeb , utilizator 17:23, 7 Ianuarie 2021
La forurile superioare .
La comisia de disciplină a instituției respective, în baza HG 1344/2007, în cazul în care sesizați aspecte cu privire la activitatea unor funcționari publici. Să aveți însă grijă fiindcă în prezent este neconstituțională activitatea comisiilor de disciplină. Pentru personalul contractual sesizarea se face în baza codului muncii și este posibil să existe o procedură specifică a autorității respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisie de disciplina pentru functionarii publici si personalul contractual ContSters329214 ContSters329214 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca, in cadrul institutiei publice, trebuie sa functioneze aceeasi comisie disciplinara si pt functionari si pt ... (vezi toată discuția)
Decizie de cercetare disciplinara - lege care sa prevada: continut, componenta comisie, reguli oanaportar oanaportar Directorul institutiei publice vrea sa emita o Decizie de cercetare disciplinara. Codul muncii nu spune nimic despre o asemenea Decizie. Exista o Lege ... (vezi toată discuția)
Sesizarea comisiei de disciplina m-n-g m-n-g Buna ziua! O persoana aduce acuzatii grave la adresa unui functionar public dar nu se adreseaza direct comisiei de disciplina ci directorului institutiei, ... (vezi toată discuția)