avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara .Locuiesc intr-un complex rezidential si am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara .Locuiesc intr-un complex rezidential si am ramas ...

Buna seara .Locuiesc intr-un complex rezidential si am ramas in urma cu plata chiriei, motiv pt care administratora mi-a schimbat yala garsonierei si nu mai pot intra .Nu am apucat sa-mi iau nimic dinainte.Ce pot face in aceasta situatie?Mentionez ca nu dispun de toti banii pt a lichida datoria.Multumesc anticipat pt raspuns!

Alte discuții în legătură

Acces complex cu masina fara sa detin loc de parcare SRobert123 SRobert123 Buna seara, In complexul rezidential unde locuiesc se vor monta bariere de acces iar cei care nu detin loc de parcare nu vor mai avea acces in complex cu ... (vezi toată discuția)
Despre partaj si nu numai camelot camelot in urma pronuntarii divortului, dupa mai multe recursuri din partea fostei sotii, sentinta a ramas irevocabila. Cum locuim separat si ma duc acasa doar la 2 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. locuiesc din august 2020 intr-o garsoniera inchiriata ... petrubogdsn petrubogdsn Buna ziua. Locuiesc din august 2020 intr-o garsoniera inchiriata in baza unui contract inregistrat legal. In data de 10.01.2020 trebuia sa achit chiria ... (vezi toată discuția)