avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum procedam in cazul in care drumul pe care circulam ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum procedam in cazul in care drumul pe care circulam este drum ...

Cum procedam in cazul in care drumul pe care circulam este drum privat pe numele unei persoane decedate, nu gasim mostenitorii si trebuie sa intram in posesia acestui drum?

Alte discuții în legătură

Leasing Mamacita Mamacita Tatal meu a luat in leasing ca persoana juridica o masina in anul 2006. La 1 an dupa ce a contractat acest leasing, firma a fost cesionata si in cele din urma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,detinem un act de vanzare cuparare pe numele strabunicului ... ely74 ely74 buna ziua ,detinem un act de vanzare cuparare pe numele strabunicului care e decedat din anul 1924 .IN 1957 nepotul lui respectiv ,....bunicul meu.... a ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu masina bunicului meu decedat, posibile probleme Carlos26 Carlos26 Salut,as avea o intrebare,bunicul meu a decedat acum c-am un an si eu am luat permisul abia anul asta. Si are o masina cu actele inregula (ITP,asigurare etc) ... (vezi toată discuția)