avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare chitanță emisa eronat pe persoana fizică
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare chitanță emisa eronat pe persoana fizică

Bună ziua,
La plata contravalorii unei cereri adresate de către o persoană juridică unei instituții de strat, aceasta a emis chitanța pe persoană fizică.
Pe chitanță este specificat numărul și data de înregistrare a cererii.
Se poate deconta chitanța în starea actuală?
Mulțumesc,
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inmatriculari auto ContSters320906 ContSters320906 Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce doc. imi treb. la inmatriculari auto in urm situatie: - am un autoturism pe numele fiicei mele si vreau sa trec pe talon ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism mihaelaak mihaelaak Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii ce trebuie urmati pentru inmatricularea unui autoturism pe care l-am achizitionat in Bucuresti de la o persoana ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto de la persoana fizica catre juridica biti biti Buna ziua , Sunt SC care doresc sa cumpar un autoturism de la o persoana fizica . Care sunt actele necesare pt efectuarea tranzactiei ? E obligatorie ... (vezi toată discuția)