avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara. Ma scuzati de deranj la această oră. ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara. Ma scuzati de deranj la această oră. Soțul meu ...

Buna seara. Ma scuzati de deranj la această oră. Soțul meu a avut o mașină pe numele lui. Are rate la bancă Unicredit. A rămas fără loc de munca si nu a mai putut achita ratele. Avem un copil de 2 ani și 8 luni in crestere. Nici unul dintre noi nu lucram. Am vândut masina acum cateva luni fără să dăm Fiscalul. Am vorbit cu persoana respectivă ca Fiscalul il poate oferi dupa ce achita amenzile auto si a fost de acord. Aseară ne-a sunat omul si ne-a spus că a fost oprit de poliția din Argeș pentru ca masina este pusă sub sechestru din 2019 soțul meu nu a fost anunțat de nimeni ca masina este pusă sub sechestru. Noului proprietar ia oprit actele masini si ia dat o foaie ca mai poate circula cu masina doar o lună. Am luat legatura cu executorul Predescu si el spune că sechestrul este pus În luna 03.2020. Eu una nu mai inteleg nimic. Ce am de facut?
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2021
Maria-15, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 07:37, 8 Ianuarie 2021
În privința mașinii nu puteți face nimic, până nu achitați toată datoria, ca să vă ridice sechestrul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din tara cu automobil cu sechestru alex_ne alex_ne Buna ziua, Sunt executat silit pentru un credit pe care nu l-am platit la timp si mi se ia 1/3 din salar. Pe langa aceasta forma de executare mi s-a mai pus ... (vezi toată discuția)
Sechestru anaf pe masina veronicapopa veronicapopa Societatea pe care o administrez are datorii de 25.000 lei la stat. ANAF mi-a pus sechestru asigurator pe masina, iar politia m-a oprit in trafic si mi-a luat ... (vezi toată discuția)
Autoturism cumpărat și ulterior pus sub sechestru Wanzer Wanzer Bună ziua! Am \"cumpărat\" in august 2020 un autoturism (printr-o terță persoană, de la un cunoscut al lui). Am trecut \"cumpărat\" pentru că eu i-am ... (vezi toată discuția)