avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decembrie cu 8h de munca pe minus. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decembrie cu 8h de munca pe minus. ...

Buna ziua,
Am terminat luna decembrie cu 8h de munca pe minus.
Lucrez in trei schimburi, iar in perioada 2-23 decembrie am avut 17 zile lucrate.
Pe perioada 24-31 compania si-a suspendat activitatea, pentru aceasta perioada mi-am pastrat 4 zile de concediu de odihna.
Dupa calculele mele 17 plus 4 fac 21, exact numarul de zile lucratoare de pe luna decembrie.
Deci cum este posibil sa termin luna cu ore pe minus.
In aceasta situatie aflandu-se si colegii mei, deci nu este doar un caz izolat.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:48, 8 Ianuarie 2021
Ce zi ar lipsi din pontaj?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program inegal ValentinC79 ValentinC79 Lucrez intr-o companie care are program continuu, in 3 schimburi 7 zile pe saptamana. In CM este specificat program inegal de lucru, conform graficului afisat ... (vezi toată discuția)
Probleme pontaj -zilele de 24 si 31 decembrie cristina_mihaela cristina_mihaela Buna seara .Pentru personalul tesa in luna decembrie 2012(...deoarece la o unitate de 800 salariati li s-au emis comunicari de CO la multi, unii fiind deja in ... (vezi toată discuția)
Munca in schimburi - pontaj - plata Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua, Nu stiu exact cum se procedeaza corect insituatia urmatoare: o firma de paza, are angajatii cu cim de 8h/zi. Cu toate acestea angajatii lucreaza ... (vezi toată discuția)