avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua. Sotul me este cetatean UK si am dori sa ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua. Sotul me este cetatean UK si am dori sa stim ce pasi ...

Buna ziua. Sotul me este cetatean UK si am dori sa stim ce pasi trebuie urmati pentru ca el sa poata obtine si pasaport romanesc. Adica sa aiba cetatenie duala UK + Romania.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:34, 3 Februarie 2021

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare de nume in ro cu deed poll din uk roberta996 roberta996 Mi-am schimbat numele aici in UK prin Deed Poll. Anterior mi-am schimbat carnetul de conducere si cardurile bancare etc. cu noul nume. Am apostilat, legalizat ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. numele meu este alina. vă rog să mă ajutați cu ... newkullet@gmail.com newkullet@gmail.com Bună ziua. Numele meu este Alina. Vă rog să mă ajutați cu un sfat. Sunt în UK de 11 ani și am primit cetățenia britanică (pașaport) am doi copii de ... (vezi toată discuția)