avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma MLM - contract
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma MLM - contract

Un distribuitor in sistem MLM (ca de ex FLP) ce fel de contract trebuie sa incheie cu o persoana fizica ca sa-si poate plati comisioanele dupa vanzari? Contract de mandatar? Unde se inregistreaza acest contract si cum se impoziteaza? 10% sau 16%? si este inclus in suma bruta?
Cel mai recent răspuns: simonacontabila , utilizator 10:24, 30 Decembrie 2009
contract de colaborare pentru ca nu este practic vorba de reprezentare sub forma unui mandat acordat. din cate stiu persoanele respective doar intermediaza vanzarea unor produse, sau prezentarea lor.
Firmele MLM lucreaza cu contracte de colaborare? Unde as putea sa gasesc un model de acest contract?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere impozit la sursa de catre un contractant nerezident in romania Elsa60 Elsa60 Buna ziua, As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema : caz: Societate americana tip MLM fara sucursala in Romania (are doar un numar de TVA), cu ... (vezi toată discuția)
Magazin online - am nevoie de un sfat user277 user277 Exista foarte multi romani implicati in diverse firme de MLM (multi level marketing) si, fara discutie, sunt multe persoane fizice care vand produsele acestor ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati RADIOANA RADIOANA MA NUMESC RAD IOANA, AM INTRAT INTR-UN SISTEM MLM SI ACUM IAU BONUS DE LA PERSOANELE INSCRISE DE MINE! ACEST BONUS IL PRIMESC PRIN MANDAT POSTAL! VREAU SA ... (vezi toată discuția)