avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime angajat . Buna seara ! As dori și eu sa știu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime angajat . Buna seara ! As dori și eu sa știu va rog ...

Vechime angajat . Buna seara ! As dori și eu sa știu va rog , unde ma pot adresa sa aflu vechimea unui angajat la actualul loc de munca .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 10 Ianuarie 2021
Nicio institutie din stat nu va poate pune la dispozitie o astfel de informatie.

Vechimea in munca poate fi stabilita in urma unui simplu calcul matematic (adunarea tuturor perioadelor de activitate)
Ultima modificare: Duminică, 10 Ianuarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua ! Problema este ca soțul meu mi a spus ca lucrează la firma Cargus din mai 2020. In urma verificărilor la firma , am descoperit ca nu lucrează . Mi am luat fetița și am plecat. Apoi mi a spus ca defapt lucrează la un service auto și ca angajatorul ii va scoate revisalul din sistem sa mi l dea și sa merg la instituțiile adecvate sa fac verificarea cum ca el este încadrat la firma respectiva , cu vechimea menționata. As dori sa știu dacă acest lucru este posibil . Mulțumesc ,

Cornel Vasile a scris:

Nicio institutie din stat nu va poate pune la dispozitie o astfel de informatie.

Vechimea in munca poate fi stabilita in urma unui simplu calcul matematic (adunarea tuturor perioadelor de activitate)

Nu aveti cum sa verificati dvs asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itm Cecilia35 Cecilia35 La o societate am facut 3 angajari in data de 29.05.2012 , (erau reangajari defapt pentru ca acesti oameni au mai lucrat la societate ) am transmis revisalul ... (vezi toată discuția)
Carte munca ang671 ang671 Buna ziua, as vrea va rog sa imi spuneti cum as putea sa aflu cati ani am in campul muncii. Unde trebuie sa merg si ce acte imi trebuiesc? In prezent activez ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În anul 2021 august, m.am "angajat" cu un asa zis ... Cashmere Cashmere Bună ziua! În anul 2021 august, m.am \"angajat\" cu un asa zis contract de munca pe nedeterminat... Luna aceasta am descoperit ca nu am asigurarea medicala ... (vezi toată discuția)